• 45 хвилин
  • порцii
Інгредієнти
  • Картопля – 3 шт
  • Стебло селери – 3 шт
  • Червона цибуля – 1 шт
  • Морська капуста – 200 г
  • Свіжий огірок – 200 г
  • Перепелине яйце – 10 шт
  • Селера (зелень) - невеликий пучок
Для маринаду
  • Червоний винний оцет – 50 г
  • Чіабатта – 50 г
  • Цукор – 5 г
  • Сіль – 2 г
  • Спеції (кмин, коріандр, лавровий лист, перець) за смаком
Для соусу
  • Французька гірчиця – 1 ст. л.
  • Столова гірчиця – 1 ст. л.
  • Цукор – 0.25 г
  • Червоний винний оцет – 1 ч. л.
  • Куряче яйце (жовток) – 1 шт
  • Рослинна олія (без запаху) – 100 г
  • Сіль, перець за смаком
Приготування